TJDesigns

Webdevelopment & SEOBenieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?
We gaan graag met u in gesprek!

Vertel ons uw wensen / kennismakingsgesprek

Wij denken graag met u mee! Tijdens ons kennismakingsgesprek luisteren wij aandachtig naar uw wensen en gedachtes. In combinatie met onze kennis op één gedachtelijn komen met onze klant. Een goede en heldere voorbereiding is het halve werk. Op basis van dit gesprek en uw wensen stellen wij een voorstel samen met een mooie visie op de toekomst en een prachtig eindresultaat.De perfecte uitstraling / het ontwerp

Niet creëren wij alleen een prachtig online visitekaartje voor uw onderneming, wij duiken in de gedachte van uw doelgroep en potentiële klant. De combinatie vinden tussen een mooi uiterlijk en een daadwerkelijk functionele en gebruiksvriendelijke website is van uiterst belang. Uw doelgroep moet goed op weg kunnen met de website en vinden waar ze naar opzoek zijn. Wij helpen u graag.Doe de GRATIS webcheck / waar wacht je op?

TJDesigns biedt de mogelijkheid om geheel gratis een webcheck aan te vragen. Geef simpel en snel uw domeinnaam aan ons door en ontvang binnen enkele werkdagen een gratis rapport in uw mailbox. In dit onderzoek delen onze tips en kennis voor het verbeteren van uw website, gericht op; meer bezoekers en klanten werven. Ervaar het zelf, waar wacht u op?

Vraag de webcheck aan  Het verkeer op uw website / Google Analytics

De metingen op uw website, belangrijke data. Google Analytics biedt het. Wij zorgen ervoor dat u maandelijks een rapportage van het verkeer rondom uw website ontvangt! Kom er beter achter wie uw doelgroep is, hoeveel bezoekers u heeft, welke pagina’s populair zijn en nog veel meer. Deze data kunt u gebruiken om uw bedrijf beter te presenteren richting uw klanten, waarbij we u wederom graag helpen!Werf meer klanten / marketing

Zorgen voor meer conversie.. lastig, maar wij kunnen het! Door maandelijks of weekelijks te investeren in de online marketing van uw website zorgen wij niet alleen voor meer bezoekers, wij adverteren richting de personen die u wilt bereiken. Uw doelgroep! Ervaar het zelf, werf meer klanten en vergroot uw onderneming.

Lees meer over marketing  Haal alles uit uw website / doorontwikkelen

TJDesigns bied de mogelijkheid om alles uit uw website te halen! Tijdens de doorontwikkeling gaan wij een 'X' aantal afgesproken uren per periode (maand of kwartaal) besteden aan het steeds weer optimaliseren van de elementen en functies op uw website. Met als doel alles uit uw onderneming te halen op onlinegebied. Denk hierbij aan meer conversie, vindbaarheid, opdrachten en klanten binnenhalen. Zo zult u voor een redelijk bedrag aanzienlijk resultaat ervaren!


Doe de GRATIS webcheck!

Vraag geheel gratis en vrijblijvend de webcheck aan en ontdek wat wij aan uw website kunnen verbeteren.

© Copyright TJDesigns.nl