TJDesigns

Ontwerp & Webdevelopment

Welkom bij TJDesigns, wij leveren (sinds 2017) grafisch ontwerp, webdevelopment en digital marketing aan onze altijd tevreden klanten. Zowel klein- als grootschalige bedrijven kunnen bij ons terecht voor diverse projecten. Vanuit Groningen verlenen wij diensten door heel Nederland. Wij denken groot! Groot in de toekomst en mogelijkheden van ons bedrijf, maar zeker in die van onze klanten. Samen met onze klanten en partners bereiken we de top!

Hoe gaan wij te werk?

Om te beginnen nodigen we u altijd vriendelijk uit op een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin u duidelijk kunt maken waar u naar opzoek bent. Hierop stellen wij een offerte samen, waarin een indicatie van de eindprijs en het verdere verloop van het project wordt beschreven. Vervolgens gaan we - afhankelijk van de opdracht - in termijnen aan het werk en kunt u veel eigen input geven voor een perfect eindresultaat. Focus u volledig op uw onderneming, TJDesigns zorgt voor de passende uitstraling, wij bieden snelle en professionele service!

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek!

Like ons op Facebook!

Voor actuele updates en projecten van het bedrijf!

Ons team en vaardigheden

Uw contactpersoon tijdens projecten bij TJDesigns zal vrijwel altijd Thom Défilet zijn. Thom is founder en multimedia designer binnen het bedrijf, dit houdt in dat Thom gespecialiseerd is alle vormen van designs (voorbeelden als; drukwerk, webdevelopment en digitaal ontwerp). TJDesigns staat tot heden ingeschreven als eenmanszaak. Toch beschikken wij over een team freelancers, partners en bedrijven die verschillende vaardigheden en kennis delen op het gebied van design, development en marketing. De kans is dan ook groot dat deze ingeschakeld zullen worden tijdens onze projecten.

Thom J. Defilet

Founder / Designer

"Op 16-jarige leeftijd schreef ik TJDesigns in bij de KvK. In de tussentijd heb ik een aardig bedrijf neergezet en veel ervaring opgedaan. Ik doe mijn werk met veel passie en plezier. Als kind was ik al veel bezig met ontwerpen en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt!"

TJDesigns-See-Do-Think-Care

See Think Do Care Model

De zo genoemde ‘Google See Think Do Care Model’ is een belangrijke module voor ons bedrijf. Deze module is voor vele bedrijven de key to succes. Mits er natuurlijk genoeg aandacht wordt geschonken aan deze 4 stappen. Voor elke stap is weer een ander plan, ontwerp of marketingcampagne te bedenken. Daarom passen wij onze diensten en denkwijze aan op deze stappen in combinatie met de wensen van onze klant. Gericht op grafisch ontwerp, webdevelopment en online marketing heeft u bij TJDesigns niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook aanzienlijk resultaat!

Benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?
We gaan graag met u in gesprek!

Samenwerken?

Wij zijn altijd opzoek naar partners

© Copyright TJDesigns.nl