Onze Diensten

“Focus u volledig op uw onderneming, TJDesigns zorgt voor de passende uitstraling!”

Van poster tot complete huisstijl, TJDesigns biedt vele mogelijkheden op het gebied van branding en vormgeving voor uw onderneming!

Bekijk deze diensten  


Laat uw eigen professionele website ontwikkelen en hosten bij TJDesigns! Natuurlijk is het ook van belang dat uw website goed gevonden wordt…

Lees verder  


Korting tot 25%! Ontvang korting door het samenstellen van uw eigen pakket! Er zijn vele mogelijkheden…

Meer informatie  


Doe de GRATIS webcheck!

Vraag geheel gratis en vrijblijvend de webcheck aan en ontdek wat wij aan uw website kunnen verbeteren.
TJDesigns-See-Do-Think-Care

See Think Do Care Model

De zo genoemde ‘Google See Think Do Care Model’ is een belangrijke module voor ons bedrijf. Deze module is voor vele bedrijven de key to succes. Mits er natuurlijk genoeg aandacht wordt geschonken aan deze 4 stappen. Voor elke stap is weer een ander plan, ontwerp of marketingcampagne te bedenken. Daarom passen wij onze diensten en denkwijze aan op deze stappen in combinatie met de wensen van onze klant. Gericht op grafisch ontwerp, webdevelopment en online marketing heeft u bij TJDesigns niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook aanzienlijk resultaat!

Benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?
We gaan graag met u in gesprek!
Branding & Vormgeving

Bij TJDesigns kunt u terecht voor vele grafische ontwerpen. We denken met u mee, bekijken hoe u uw bedrijf en dienst het best kunt presenteren richting uw doelgroep. We kunnen een complete huisstijl creëren voor uw bedrijf, maar u kunt ook bij ons terecht voor een enkele bedrijfsbrochure. De mogelijkheden zijn groot!


Logo & Huisstijl Ontwerp

Het logo is de basis van een complete huisstijl. Bij een complete huisstijl ontwerpt TJDesigns een passend bedrijfslogo, visitekaartje, briefpapier, social media visuals en passende huisstijl elementen.

  Meer informatie opvragen  

Packaging Design

Wilt u een nieuw product op de markt brengen!? Bij ons kunt u terecht voor het ontwerpen van de verpakking of etiket van uw product.

  Meer informatie opvragen  

Webdevelopment

Uw website is het online visitekaartje van uw onderneming! Bij TJDesigns kunt u voor een scherpe prijs al een professionele website laten ontwerpen en bouwen. Met onze kwaliteiten als design en online marketing bieden wij vele mogelijkheden op gebied van webdevelopment en de doorontwikkeling van uw website!

Hosting & Domeinbeheer

Naast het ontwerp van uw website kunt u uw website registeren en hosten bij TJDesigns. Dit is een totaal pakket waar ook updates, domeinbeheer, onderhoud en beveiliging onder valt.


Website ontwikkeling

TJDesigns biedt een snelle mogelijkheid om een website van goede kwaliteit te ontwikkelen. Op basis van een standaard structuur (die wij in het afgelopen jaar hebben ontwikkeld), passen wij uw wensen en bedrijfshuisstijl toe aan uw website. Onderscheid u van uw concurrenten. Neem gerust contact op voor meer informatie!

  Meer informatie opvragen  

Webshop & Custom Design

Bij ons kunt u terecht voor de ontwikkeling van een custom website. Dit zijn geen standaard websites, het zijn vaak webshops of grote informatieve / platte websites met vele gebruikers. Dit zijn grote projecten en de tijdsduur en tarieven liggen hiervoor ook wat hoger dan bij een normale website ontwikkeling. Neem gerust contact op voor meer informatie!

  Meer informatie opvragen  

Online Marketing

Naast een mooie website is het natuurlijk ook van belang dat uw website word gevonden door uw doelgroep! Genereer meer bezoekers doormiddel van SEO, Google Ads, Media Visuals en branding. Bereik uw doelgroep met TJDesigns!
SEO

SEO, of ’Search Engine Optimization’. Waar is jouw doelgroep naar opzoek? Gebruik de juiste zoekwoorden op uw website. Wij helpen u met het bereiken van de juiste personen op het juiste moment.

  Meer informatie opvragen  

Google Ads

Meer bezoeker genereren? Meer producten of diensten online verkopen? Ook kunnen wij een professionele Google Ad campagne opzetten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

  Meer informatie opvragen  

Media & Marketing Visuals

Ook kunt u terecht bij TJDesigns voor de hele vormgeving van uw social media pagina’s. Banners, lay-outs, mediaflyers en ga zo maar door. Deze ook wel genoemde social media visuals zorgen voor een professionele indruk van uw bedrijf.

  Meer informatie opvragen  

Advertentie banners

Een advertentie banner, voor je Google, Facebook of Linked In campagnes. Wij zorgen dat u uw doelgroep bereikt met een aantrekkelijke banner van uw product of dienst!

  Meer informatie opvragen  © Copyright TJDesigns.nl